En politik för hela landet som sätter jobben först!

by

SAP-Ros30mm Pressinformation
från ombud vid Socialdemokratiska
partikongressen från Jämtlands län

En vass och tydlig öppning av Socialdemokraternas 36:e ordinarie partikongress är omdömet av Mona Sahlins invigningstal.

– Monas tal var ett ideologiskt tal som utgick från socialdemokratins klassiska värderingar om frihet, jämlikhet och solidaritet och vad det innebär i vår tid, säger Ann-Sofie Andersson, delegationsledare för ombuden från Jämtlands län.

– Hon tog särskilt upp de krav som storstäderna ställer på en socialdemokratiskpolitik för att lösa segregationen, klyftorna och en ojämlik tillgång till välfärd, säger Ann-Sofie Andersson, delegationsledare för ombuden från Jämtlands län.

– Jag uppfattade det inte som att vi ska ha olika politik i olika delar i landet. Tvärtom, den socialdemokratiska politiken som vi nu under kongressen ska mejsla ut och ta ställning till, ska klara av att möta utmaningarna i hela Sverige, inklusive Storstäderna, säger Ann-Sofie Andersson, delegationsledare för ombuden från Jämtlands län.

– Alla vi ombud från länet har med oss det regonalpolitiska perspektivet på alla frågor. Utgångsläget är bra, men vi ska göra riktlinjerna bättre utan att försämra förutsättningarna för oss socialdemokrater att minska klyftorna i storstäderna, säger Ann-Sofie Andersson, delegationsledare för ombuden från Jämtlands län.

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , ,

Etiketter: , , , , ,

Ett svar to “En politik för hela landet som sätter jobben först!”

  1. Lite kort från den Socialdemokratiska partikongressen « Socialdemokraterna i Krokom Says:

    […] våra ombud har gjort under kongressen går att hitta här eller nedan det som gått till media. En politik för hela landet sätter jobben först Ombuden från länet gav partistyrelsen sitt första nederlag. Staten ska ta ansvar för den […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: