Slopa pensionärsskatten!

by

Pressinformation
från ombuden från Jämtlands län vid Socialdemokraternas partikongress 28 oktober – 1 november

Den borgerliga skattepolitiken är djupt orättvis mot pensionärerna! Därför har Socialdemokraterna i Jämtlands län medvetet tagit med sig och drivit frågan på Socialdemokraternas partikongress i Stockholm denna vecka!

– Det är helt orimligt att pensionärer får sin ersättning beskattad mycket högre än den som arbetar. För mig har frågan varit viktig att driva, säger Robert Uitto (S) ombud vid den Socialdemokratiska kongressen.

– Det ska löna sig att arbeta, men också att ha arbetat, säger Robert Uitto (S) ombud vid den Socialdemokratiska kongressen.

– Målet har i förhandlingarna inför beslutet varit att vi Socialdemokrater lovar att jämställa lön och pension vad gäller beskattning. Därför är jag nöjd med den skrivning som vi nu fått fram och som säger att vi Socialdemokrater direkt efter en valseger ska ta rejäla steg i arbetet för att sluta klyftan mellan pension och lön., säger Robert Uitto (S) ombud vid den Socialdemokratiska kongressen.

– Det är en viktig rättvisefråga som vi nu tagit oss an genom dessa kongressbeslut!, avslutar, säger Robert Uitto (S) ombud vid den Socialdemokratiska kongressen.

Läs även andra bloggares Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , åsikter om , , , , ,

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: